Rolluiken

Op zoek naar de ideale oplossing voor hinderlijk geluid, tochtige ramen of felle zon? Kies dan voor A5 PATMAR rolluiken! Onze rolluiken zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens esthetisch verantwoord. Daarnaast bieden wij ook industriële en brandwerende rolluiken aan.

Heeft u beperkte ruimte? Geen probleem! Wij bieden rolluiken aan met een kastmaat van slechts 125 mm. Dit maakt onze rolluiken zeer geschikt voor toepassingen waarbij ruimtegebrek een uitdaging is.

Wist u dat rolluiken ook als garagedeur gebruikt kunnen worden? Hierdoor heeft u niet alleen een efficiënte oplossing voor uw ramen, maar ook voor uw garage.

Onze rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen inbraak, geluidsoverlast, tocht en zonlicht. Bovendien zijn onze rolluiken zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Heeft u interesse in onze rolluiken of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Klik hier voor prijsindicatie

7 rolluik  4 x rolhor  1 x plissehordeur 1 x keje plissé gordijn  In Meppel opgehangen

7 rolluik 4 x rolhor 1 x plissehordeur 1 x keje plissé gordijn In Meppel opgehangen

Bekijk project

A5 Patmar Emmeloord levert en plaatst zonwering o.a. rolluiken met of zonder motor.
Ons bedrijf heeft een regio functie voor Flevoland en Drenthe en wel de plaatsen:
Urk, Marknesse, Emmeloord, Ens, Vollenhove, Luttelgeest, Kraggenburg, Bant, Noordoostpolder
NOP, Creil, Rutten, Espel, Kuinre, Blokzijl, Zwartsluis, Sint Jansklooster Meppel en Steenwijk